Kopiere nøkkel Oslo

Det er alltid en fordel at flere i husstanden har tilgang til en nøkkel til boligen. Når alle i husstanden har hver sin nøkkel slipper du å gjemme nøkkelen utendørs når du forlater hjemmet. Du trenger heller ikke åla døren stå ulåst, mens du er utenfor hjemmets fire vegger.

I de fleste tilfeller tar det ikke lang tid å kopiere nøkler. Det er imidlertid ikke alle typer nøkler som kan tilpasses mens du venter. I enkelte tilfeller kan det bli nødvendig å bestille en kopi av nøkkelen. Dette kan være nøkler som blant annet systemnøkler og nøkler til enkelte typer dører.

Kopier en ekstra nøkkel til ytterdøren

Hvis du er en av dem som ofte låser deg ute, kan det være lurt å kopiere en ekstra nøkkel. Ved å kunne gi en kopi av nøkkelen til en bekjent, slipper du å stå ute om du har klart å miste nøkkelen. En ekstra nøkkel gjør det enkelt å komme seg inn i boligen, uten at du trenger å kontakte en låsesmed.

Det anbefales at du kopierer nøkler til ytterdøren, da dette er den mest brukte nøkkelen til boligen. I andre tilfeller kan det være lurt å kopiere en ekstra nøkkel til boddøren eller garasjen. Det kan også kreves samtykke fra utenforstående, før nøkkelen kan kopieres.

Les mer om oss her.

Tilbud