Kopierer og lager bilnøkler

låsesmed øpner bil

Mistet eller låst in bilnøkler?

Det er ikke alltid like enkelt når bilnøkkelen ikke virker lengre. Det anbefalesderfor at du tar kontakt med en låsesmed i godtid. Slikunngår du effektivt at bilnøkkelen plutselig ikke virker. Vi både lager og kopiererbilnøkler til en rekke modeller.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtaleom hvilke bilnøkler som tilbys. Det å bytte bilnøkkel trenger heller ikke å være dyrt. Vi jobberaktivt for å bidra til at du får tilgang til bilnøkler, til både eldre og nye bilmodeller. Det er også mulig å lage bilnøkler, som i utgangspunktet har startsperre.

Lag en ekstra bilnøkkel til bilen

Det anbefales at du har en ekstra bilnøkkel tilgjengelig til enhver tid. Dette gjør det enklere om det det skulle oppstå uforutsette situasjoner, som medfører at du ikke får tilgang til bilnøkkelen. Det kan være grunnet innbrudd, eller at bilnøkkelen har sluttet å fungere. 

Det kan oppstå uforutsette situasjoner som krever rask tilgang til nye bilnøkler. Dette kan være i tilfeller der du har låst deg ute fra bilen. Bilnøklene kan befinne seg inne i den låste bilen, uten at du får tilgang til den. I slike tilfeller er det mulig å få laget ny bilnøkkel.

Les mer: Montering av lås
Tilbake til start

Tilbud